Wie zijn wij

C3A is voortgekomen uit Countus Accountants & Adviseurs. In 1924 is zij begonnen als coöperatie van boeren en tuinders. Inmiddels is dit al vele jaren een groep zelfstandige bedrijven. C3A is speciaal opgericht om de grotere primaire en secundaire agrarische ondernemingen in Nederland te bedienen. Wij zijn dus geen accountantsorganisatie, maar een adviesbureau. Wij ervaren dat veel klanten met complexe vraagstukken te maken hebben, waarbij diverse disciplines vaak onderling op elkaar inwerken.

DSC06503

Toekomstvaste oplossingen


C3A is een zelfstandige entiteit die gefocust is op deze doelgroep, waarbij een integrale kijk van essentieel belang is. Door de omvang van onze organisatie en de korte lijnen kunnen wij u bovendien snel, accuraat en servicegericht helpen. Slim gestructureerde en toekomstvaste oplossingen realiseren, daar is C3A goed in. C3A werkt daarbij samen met een groep zeer

 


ervaren en deskundige professionals waardoor haar klanten optimaal worden ontzorgd: agro-specialisten, ROM-specialisten, accountants, bedrijfskundigen, fiscalisten, juristen, financiële professionals, subsidieadviseurs, pensioenadviseurs, familiebedrijfsadviseurs en loonadviseurs.

DSC07113

Jasper Timmerman,
senior adviseur C3A
download visitekaartje

Frisse blik op complexe materie


Uiteindelijk bepaalt u als cliënt zelf welke professionals u om zich heen verzamelt, daarom werkt C3A ook samen met tal van andere bedrijven. Dus als u tevreden bent over uw huidige dienstverlener, maar toch een frisse blik wenst, kunnen wij dat met C3A voor u mogelijk maken!

C3A wordt geleid door Jasper Timmerman, die eerder werkzaam was bij Countus als directeur Agro-Advies Flevoland.

 


Hij kent de agrarische sector van binnen en van buiten en zit graag bij de klant aan tafel om mee te denken over maatwerkoplossingen. Hij weet complexe materie in heldere analyses neer te zetten. Zijn specialismen zijn: fiscale optimalisaties, herstructurering, bedrijfsoverdracht, fusies en financiële begeleiding vanuit technisch management.

Kortom, gevraagd adviseren én pro-actief meedenken met de cliënt!  

186